LOADING

Nog zo’n prachtige bruiloft die niet mag ontbreken op mijn blog!  Susanne en Sebastian zijn op 2 april 2016 getrouwd. Eindelijk weer eens een trouwreportage in mijn dorp! Er werd getrouwd en feest gevierd bij “Onder Ons” in Dalfsen. “Onder

READ MORE...

Wat leuk dat Patrick me een berichtje stuurde of ik nog foto’s maak, en of ik hun trouwreportage wou doen. We kennen elkaar van de verbouwing van de Stadsgehoorzaal in Kampen. Het is donderdag 24

READ MORE...

Een zomerse dag (op dat ene buitje na) met een stralend bruidspaar! Jacqueline en Johan zijn op 28 juni 2014 getrouwd. Ik begon de dag bij Johan die voor vandaag een prachtige Dodge Brothers D2

READ MORE...

Een prachtige bruiloft met Harmique en Martijn. Wat heb ik genoten op 27 september. Ik begon de dag in Vollenhove waar Harmique zich thuis aan het klaarmaken was. Visagiste en kapster hadden hun werk gedaan en

READ MORE...

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver voor Wiering en Julien. Hun trouwdag! Ik begon de dag in het ouderlijk huis van Julien. Julien was gelukkig relaxt, misschien kwam dat ook wel door Fred

READ MORE...

Mooie samenwerking met de Gemeente Kampen – Team Burgerzaken. Voor het programmaboekje van de Stadsgehoorzaal en de externe communicatie heeft de Gemeente Kampen mij gevraagd om een foto te maken van de trouwlocatie in de

READ MORE...

Vandaag heb ik portret foto’s van het personeel van de Stadsgehoorzaal Kampen mogen maken voor het programmaboekje. De gehele dag kon men binnen lopen in een ruimte die was omgetoverd tot een fotostudio. De kleur

READ MORE...

De Stadsgehoorzaal Kampen presenteert op 17 januari met Vuur & Vlam Produkties en Breeze productions het concert Gospel For Everyone. Een spectaculair concert onder leiding van Elvis E., een grote liveband en acht swingende soulzangeressen.

READ MORE...

Voor de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, een eigen produktie van de Stadsgehoorzaal Kampen en Vuur en Vlam Produkties, heb ik de portretten en reportage mogen maken voor de marketing en het programmaboekje. De

READ MORE...

Vanmorgen foto’s gemaakt van de Schoolfoyer in de Stadsgehoorzaal Kampen. De opdracht was om een foto te maken waarbij je de sfeer proeft maar de rest helemaal een verrassing blijft (z/w foto).

READ MORE...

De voorzitter van de Motor ToerClub Dalfsen heeft me gevraagd om een reportage te maken van hun 25 jarig bestaan. Een prachtige dag met als klapper een spetterende demo van de East Side Extremes! Wilt

READ MORE...

Mijn eerste officiële trouwreportage. Best wel spannend! Wieneke en Gerrit zijn op 13 juli getrouwd in het prachtige Zwartsluis. ’s Ochtends hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt waarna er in de middag voor de wet

READ MORE...