LOADING

Huwelijk Susanne en Sebastian

03-04-2016

Nog zo’n prachtige bruiloft die niet mag ontbreken op mijn blog!  Susanne en Sebastian zijn op 2 april 2016 getrouwd. Eindelijk weer eens een trouwreportage in mijn dorp! Er werd getrouwd en feest gevierd bij “Onder Ons” in Dalfsen. “Onder Ons” is zo’n trouwlocatie waar ik al zo veel over had gehoord maar nog nooit een trouwreportage had gedaan, dus het leek me erg leuk om hier eens te fotograferen!

Susanne en Sebastian kwamen rond twaalf uur aan in Dalfsen (ze wonen in Kampen, zijn beide geboren in de Bondsrepubliek Duitsland). Na een kopje koffie hebben we de jassen uit gedaan voor de fotoshoot in de tuin van “Onder Ons”. Het was nog al een frisse dag en kon er helaas niet buiten getrouwd worden. Veel gasten kwamen uit Duitsland dus ik heb mijn opfriscursus Duits ook weer gehad. Na de taart heeft iedereen een rondvaart gemaakt op de Overijsselse Vecht. Omdat we met ruim 100 man waren, had Hiawatha De Vechtvaarder, De Blauwvinger en enkele rubber motorbootjes ingezet. Na terugkomst ging het feest verder bij “Onder Ons”. Het eten was voortreffelijk er werden leuke stukjes en speeches gedaan met een lach en een traan. Samen met de DJ werd er een spetterend avondfeest gegeven.

Ik heb echt ontzettend genoten van jullie grote dag Sebastian en Susanne! Heel veel geluk samen.

 

Blog overzicht Susanne Sebastian

“‘Een huwelijksdag draait om liefde, romantiek, plezier, humor, al het moois van het leven in één dag. Als trouwfotograaf geniet ik van elke huwelijksdag om die speciale momenten te mogen vastleggen, zodat jullie deze onvergetelijke herinnering voor altijd zullen behouden.’ ”

Trouwlocatie: Onder Ons
Boot: Hiawatha
DJ: BPM

LEAVE A REPLY