LOADING

LARZ KEMPER: HET GEZICHT ACHTER LKFOTO.NL

Ik ben Larz, geboren in 1977, woon in Dalfsen, ben getrouwd met Marloes en de trotse vader van Pepijn en Aniek. Vanaf begin jaren 2012 houd ik me bezig met fotografie. Zoek je in Dalfsen of omstreken een fotograaf, die zich bezig houdt met portretfotografie, bruidsfotografie, loveshoots of bedrijfsfotografie dan zou ik zomaar de juiste man kunnen zijn.

‘Ik hou van fotograferen!’

Fotograferen is mijn passie, mijn vak en mijn hobby! Hoe mooi wil je het hebben? Ik sta bekend om mijn glimlach en hoor vaak dat ik mensen op hun gemak stel tijdens een shoot en flexibel ben! Ik houd niet van overdreven geposeerde plaatjes, mijn doel is om mensen op de foto te zetten zoals ze zijn! Ik ben gek op portretten, zowel kleur als zwartwit is mijn kleur, ik vind het fantastisch om je bruiloft op mijn manier vast te leggen, jou zo te fotograferen zoals je bent, je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Mensen komen bij mij om mijn manier van fotograferen en mijn manier van foto’s bewerken. Ik denk dan ook dat ik een herkenbare, eigen stijl ontwikkeld heb. Heb je zelf duidelijke wensen? Let me know dan kunnen we kijken of we elkaar daarin kunnen vinden.

Een fotoshoot in een ontspannen sfeer zorgt voor het beste resultaat! Samen zorgen we ervoor, dat je zo mooi en natuurlijk mogelijk wordt vastgelegd. Gewoon foto’s zoals je bent of zoals je voor even wilt zijn!  Hoe vaak hoor ik van mensen, dat ze ook zulke mooie plaatjes van zichzelf zouden willen hebben, maar niet fotogeniek zijn? Hoe vaak hoor ik van mensen, dat ze gewild hadden, dat ze van een geliefde ooit zulke mooie foto’s hadden laten maken? 

Enthousiast geworden door mijn foto’s? Aarzel niet en neem contact op.


Iets meer weten over Larz?

Naast het achter de camera staan, ben ik fulltime werkzaam als hoofd van de afdeling theatertechniek in het mooiste theater van Nederland, de Stadsgehoorzaal in Kampen. Als freelance fotograaf neem ik per jaar maar een beperkt aantal opdrachten aan. Heb mijn MacBook altijd bij de hand, kan niet zonder mijn iPhone en vind het heerlijk om samen met Marloes op de bank te hangen!


Larz Kemper Kleur

 

Steve Jobs

"The only way to do great work is to love what you do."