LOADING

Trouwreportage
In de voorbereiding op jullie grote dag komt er van alles op je af. Wil je alvast weten waar je op kunt rekenen als je mij inhuurt als je fotograaf? Hier heb ik in grote lijnen beschreven hoe ik te werk ga;  vanaf ons eerste contact tot de eventuele levering van jullie album!

Familiefoto
Naast huwelijken vind ik het leuk om familiefoto’s te maken. Met de hele familie op de foto! Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk die groepsfoto te maken.

Fotoalbum
Ik ontwerp en maak fotoalbums voor een prachtige huwelijksreportage, indrukwekkende natuurfotografie of als herinnering aan uw droomvakantie. Van plakalbum tot lay-flat, van luxe albums tot hardcoverboeken. Bekijk de vele mogelijkheden.

Printservice
Foto’s horen geprint te worden! Natuurlijk zijn er altijd speciale wensen, iets bijzonders, iets speciaals. Bijvoorbeeld op exclusief (fine-art) papier, een foto op canvas, achter plexiglas, op aluminium of hout, er is zo veel mogelijk. Ik kan u daar bij helpen.