LOADING

Leuk! Met de hele familie op de foto! Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar? Meestal niet wekelijks en vaak ook niet maandelijks. Met z’n allen op de foto gaan is LEUK!

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van de afzonderlijke gezinnen.  Of van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is.Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het cadeau bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de kiek?

Ik heb een mobiele fotostudio voor groepen tot 6 personen. Die kan ik meenemen naar jullie (we hebben dan wel wat ruimte nodig. Een familiefoto op een locatie naar wens is natuurlijk ook mogelijk. Is er een locatie die voor jullie bijzonder is? Dan is het extra leuk om juist daar de familiefoto te maken. 

Gemiddeld zijn we 1,5 uur bezig met een familiefoto op locatie. Standaard begint een familiefoto bij €145,- voor 1,5 uur fotografie. Daaropvolgende uren kosten €90,- p.u. De prijs is exclusief reiskosten en album. 

Bij de prijs zijn de volgende werkzaamheden inbegrepen:

  • De foto’s worden stuk voor stuk gecorrigeerd op helderheid, contrast, kleurbalans en meer
  • Jullie krijgen de foto’s in hoge resolutie in het .jpg formaat via WeTransfer of op DVD
  • Een blogje op mijn website met de eerste foto’s
  • Gratis bestel pagina op mijn website voor familie, vrienden (voorzien van wachtwoord)

Familiefoto

LEAVE A REPLY