LOADING

Je mooiste herinnering verdient een professioneel album. Daarom moet het album kwalitatief goed en duurzaam zijn, zodat je herinneringen net zo mooi blijven als het moment zelf. 

Het fotoalbum heet niet voor niets zo: de foto’s worden namelijk op hoogwaardig fotopapier afgedrukt – dus geen printwerk! Het fotopapier zorgt ervoor dat de foto’s meer kleurkracht hebben en langer goed blijven. Elk fotoalbum wordt verder met de hand ingebonden door een professioneel laboratorium. Ook deze kwaliteit is niet voor de gewone consument verkrijgbaar…

Ik heb een keuze gemaakt uit verschillende soorten albums.

Plakalbum

Sommige albums zijn leverbaar als plakalbum. Het woord zegt het al, de foto’s worden ingeplakt. Het binnenwerk van een plakalbum is leverbaar in wit, creme en zwart. Plakalbums hebben altijd een vaste inhoud van 24 en/of 40 pagina’s. Dankzij de standaard afwerking zijn er in het plakalbum geen dure en lastige kalkvellen nodig.

LKfoto-46

Luxe Album

Zoek je juist naar meer creativiteit in je album, dan is het digitaal opgemaakte fotoalbum ideaal voor jou. Het binnenwerk van de luxe fotoalbums is een losbladig geschroefd systeem en voorzien van een zeer fraaie lay-flat techniek, pagina’s sluiten hierdoor bijna naadloos aan op elkaar. Afbeeldingen tot een indrukwekkende afmeting van 80 cm in de breedte zijn hierdoor mogelijk. Ook kunnen beelden in/op elkaar gemonteerd worden, waarbij kleur- en zwartwit foto’s elkaar afwisselen.

LKfoto-45

Hardcoveralbum
Een betaalbaar alternatief is het Hardcoveralbum. Natuurlijk niet met dezelfde uitstraling als het Luxe Album maar met naadloos aansluitende pagina’s en op echt fotopapier.

Naar de albums!